research
 Patents
 Books
 Literature
 Articles
 Timeline
 Auction Archive

about
 About this site
 Wanted to buy

bulb gallery

Incandescent:
C
carbon
WD
drawn tungsten
WC
coiled tungsten
WM
mini tungsten
WS
pressed tung.
FG
figural bulbs
XL
christmas
XS
christmas sets
T
tantalum

Discharge:
NE
neon lamps
AR
argon lamps
XE
xenon lamps
MA
mercury
MC
fluorescent
MS
special mercury

Hardware:
F
fuses
FX
fixtures
PF
plugs & fittings
SA
sockets
SW
switches

tube gallery

 X-ray
 Geissler
 Crookes
 Radio
 Box art

museum pics

 Dr. Hugh Hicks
 
Fort Myers, FL.
 S.Slabyhoudek

links

 Related links
 Submit a link

 

Author Topic: I`m having problems posting messages/replies  (Read 10811 times)

Offline Chris W. Millinship

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 380
    • The Bulb Museum
I`m having problems posting messages/replies
« on: December 23, 2000, 08:17:00 pm »
Any particular reason why?

------------------
-chris

http://members.ebay.co.uk/aboutme/chrismillinship

Christmas lights webcam NOW ONLINE!

e-mail: bulbforums(at)NOSPAMbulbmuseum(dot)net.

Offline Chris W. Millinship

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 380
    • The Bulb Museum
I`m having problems posting messages/replies
« Reply #1 on: December 23, 2000, 08:19:00 pm »
curious....

e-mail: bulbforums(at)NOSPAMbulbmuseum(dot)net.

Offline Chris W. Millinship

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 380
    • The Bulb Museum
I`m having problems posting messages/replies
« Reply #2 on: December 23, 2000, 08:19:00 pm »
curious....

------------------
-chris

http://members.ebay.co.uk/aboutme/chrismillinship

Christmas lights webcam NOW ONLINE!

e-mail: bulbforums(at)NOSPAMbulbmuseum(dot)net.

Offline Chris W. Millinship

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 380
    • The Bulb Museum
I`m having problems posting messages/replies
« Reply #3 on: December 23, 2000, 08:19:00 pm »
curious....

------------------
-chris

http://members.ebay.co.uk/aboutme/chrismillinship

Christmas lights webcam NOW ONLINE!

e-mail: bulbforums(at)NOSPAMbulbmuseum(dot)net.

Offline Chris W. Millinship

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 380
    • The Bulb Museum
I`m having problems posting messages/replies
« Reply #4 on: December 23, 2000, 08:21:00 pm »
sometimes they`re just not appearing....

------------------
-chris

http://members.ebay.co.uk/aboutme/chrismillinship

Christmas lights webcam NOW ONLINE!

e-mail: bulbforums(at)NOSPAMbulbmuseum(dot)net.

Offline Tim

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 813
    • http://www.bulbcollector.com
I`m having problems posting messages/replies
« Reply #5 on: December 23, 2000, 08:31:00 pm »
Hi Chris,

I've been messing around with some stuff on the site - the gallery program specifically, maybe my being in there uploading and downloading is affecting the board. Probably not but anything's possible. Let me know if the problems continue. Lots of weird things going on lately with the programs I'm using.....

------------------
-Tim
BulbCollector.com
DewCollector.com

Offline Chris W. Millinship

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 380
    • The Bulb Museum
I`m having problems posting messages/replies
« Reply #6 on: December 24, 2000, 07:20:00 am »
Well all those replies of mine I couldn`t see last night. The first posting was there but every time I replied they didn`t appear. I tried playing with my sig. file (correcting an error I made when changing it recently) but still they weren`t appearing. My replies to the recent posting in the christmas lights forum didn`t appear either (both times- hence there`s 2 replies), I guess I`ll be able to see them now.

It may be something to do with my computer too. It`s Way past it`s use-by-date (Santa- are you listening?!!), and there`s so much stuff running on it right now including a live streaming webcam, so maybe it was my end that was misbehaving? It`s under a lot of pressure, sometimes it just can`t cope!


------------------
-chris

http://members.ebay.co.uk/aboutme/chrismillinship

Christmas lights webcam NOW ONLINE!

e-mail: bulbforums(at)NOSPAMbulbmuseum(dot)net.

Offline Chris W. Millinship

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 380
    • The Bulb Museum
I`m having problems posting messages/replies
« Reply #7 on: December 24, 2000, 07:21:00 am »
No- I couldn`t see that reply either!

------------------
-chris

http://members.ebay.co.uk/aboutme/chrismillinship

Christmas lights webcam NOW ONLINE!

e-mail: bulbforums(at)NOSPAMbulbmuseum(dot)net.

Offline Chris W. Millinship

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 380
    • The Bulb Museum
I`m having problems posting messages/replies
« Reply #8 on: December 24, 2000, 07:30:00 am »
Now that is strange. I just came out of this test messages forum (having got directly in by clicking the link in the email reply notification I got) and all the yellow "new posts" bulbs were on, and the "announcements" icon was showing new announcements too. But in the individual forums no folder icons were red indicating a new post, even though I distinctly saw a couple of new messages posted there!

Strange things are happening, let`s hope it`s nothing serious....


------------------
-chris

http://members.ebay.co.uk/aboutme/chrismillinship

Christmas lights webcam NOW ONLINE!

e-mail: bulbforums(at)NOSPAMbulbmuseum(dot)net.

Offline Tim

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 813
    • http://www.bulbcollector.com
I`m having problems posting messages/replies
« Reply #9 on: December 24, 2000, 09:56:00 am »
Hmmmm, got me baffled. The only think I can think of is hitting "refresh" to make sure you are seeing the most up-to-date page, but you probably tried that I'm sure. Another thing you can try is deleting your cookies pertaining to the forum. Cookies are used to control the on/off light bulbs, etc. See:
 http://www.bulbcollector.com/cgi-bin/ubbmisc.cgi?action=setprefs

Anyone else out there having trouble seeing their post or reply messages???

------------------
-Tim
BulbCollector.com
DewCollector.com

Offline Chris W. Millinship

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 380
    • The Bulb Museum
I`m having problems posting messages/replies
« Reply #10 on: January 19, 2001, 03:57:00 pm »
just a test......

------------------
-chris

http://members.ebay.co.uk/aboutme/chrismillinship

e-mail: bulbforums(at)NOSPAMbulbmuseum(dot)net.